Ce este Lactoflora protectie intestinala
pentru adulti?

Lactoflora protectie intestinala pentru adulti este supliment alimentar cu probiotice si prebiotice imbogatite cu vitamine, o simbioza care restabileste si mentine flora intestinala, dar si stimuleaza sistemul imunitar, protejandu-l de agenti patogeni.

De ce e eficienta Lactoflora protectie intestinala pentru adulti?

Pentru ca Lactoflora protectie intestinala pentru adulti contine ALOE VERA si CARAGEENAN, ce au un rol important in protejarea fermentilor lactici (probiotici) impotriva acidului gastric. ALOE VERA si CARAGEENAN, in contact cu acidul gastric, se transforma intr-un gel care protejeaza bacteriile benefice care traverseaza stomacul, facilitand trecerea lor intacta in intestin. Mai mult, in intestin, gelul se fluidifica, obtinandu-se o masa vascoasa care contribuie la scaderea vitezei de tranzit a probioticelor, ramanand prezente mai mult timp in intestin. Astfel, Lactoflora permite restabilirea florei bacteriene si garanteaza ca acesta forma activa de bacterii produce in intestin un numar cat mai mare de colonii.


Proprietatile unice ale Lactoflora protectie intestinala pentru adulti creeaza contextul ideal pentru a fi utilizat in completarea terapiilor cu antibiotice pentru a preveni posibila aparitie a diareei asociate cu aceste tratamente sau a diareei asociate infectiilor.  De asemenea, produsul Lactoflora protectie intestinala pentru adulti are rol in prevenirea intolerantei alimentare, la gluten, lactoza sau de alta origine. Mai mult, nu doar ca previne, ci chiar regenereaza flora intest deteriorata.

De aceea este recomandat: pacientilor care necesita o protectie, dar si o reechilibrare a florei intestinale; in diaree infectioasa de orice origine, tratamente cu antibiotice, tratamente cu chimioterapie sau radioterapie, boli inflamatorii intestinale, intoleranta alimentara, infectii recidivante sau pacientilor care necesita o intarire a sistemului imunitar, in general, pacientilor cu flora intestinata deteriorata.
Formula fara alergeni, fara urme de soia, de nuci sau alune, potrivita pentru boala celiaca, intoleranta la lactoza, diabetici, persoanele cu alergie la proteinele din lapte, Lactoflora protectie intestinala pentru adulti este cel mai sigur probiotic pentru pacientii cu alergii si intolerante.