Ce este Lactoflora protectie intestinala
pentru copii de la 6 luni?

Lactoflora este supliment alimentar simbiotic, cu probiotice si prebiotice, imbogatite cu vitamine, care reface flora intestinala a copiilor si stimuleaza sistemul imunitar, protejandu-l de agenti patogeni.

Lactoflora este un produs inovator pe piata, datorita formulei sale brevetate, echilibrata si realizata in conformitate cu noile concepte in nutritie. Este recomandat pentru copii de la varsta de 6 luni, pana la 14 ani.

Lactoflora contine un amestec de patru tulpini bacteriene, cu concentratii foarte mari: Bifidobacterium lactis BIO4® 75%, Lactobacillus acidophilus La-14® 14%, Lactobacillus plantarum Lp-115® 4%, Lactobacillus paracasei Lpc-37® 1%.

Lactoflora este recomandat in prevenirea si tratamentul diareei asociate tratamentului cu antibiotic si / sau terapiei de orice origine. Dovedit stiintific, Lactoflora restabileste si reechilibreaza flora intestinala deteriorata in bolile diareice asociate cu tratamentul cu antibiotice, infectii, intoleranta alimentara la gluten, lactoza si de orice origine.

 


Formula fara alergeni;
Potrivit pentru persoanele cu boala celiaca, intoleranta la lactoza, diabetici, persoanele cu alergie la proteinele din lapte;

Formula fara urme de soia, de nuci sau alune;

Cel mai sigur probiotic pentru copiii cu alergii si intolerante.